Stal Beks werkt met een hecht team dat elkaar in kwaliteit, kennis en ervaring aanvult. Het team van Stal Beks traint en verzorgt de paarden toegewijd en enthousiast. Verbetering van het paard staat altijd voorop. Het tempo van de ontwikkeling van het paard is leidend. Elk paard heeft een eigen tempo en een eigen ontwikkeling.

We nemen de tijd om de talenten van het paard benutten. We dagen het paard uit om telkens een stap vooruit te gaan, zonder daarbij het paard te overvragen. Naast het werk is er voor onze paarden ontspanning met elkaar in het land. Een paard moet bij ons ook gewoon paard kunnen zijn. Dat maakt uiteindelijk van een paard een echte"happy athlete".

Joriene Beks, eigenaar en drijvende kracht achter Stal Beks:

"Ik vind het werken met paarden elke dag een feest en een uitdaging tegelijk. Het zijn geen fietsen, maar dieren met een eigen karakter. Juist dat individuele maakt ze zo leuk. Jonge paarden geven mij een kick, als ze met sprongen vooruitgaan. Merries die hun zoveelste veulen krijgen, ontroeren me door hun moederervaring. In de sport de grens steeds verleggen, bevredigt de prestatiedrang. Ik vind het geweldig om de continue verbetering en groei mee te maken. Kortom: Stal Beks is voor mij een droom die uitgekomen is!"