Leerbedrijf

Stal Beks is bewust een erkend leerbedrijf geworden. Wij vinden het namelijk belangrijk een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Dit doen wij door op locatie Stal Beks met de methode van Stichting La Vie en Rose (kwetsbare) jongeren te begeleiden richting diploma.

"Iedere jongere verdient een diploma. Het geeft een beter perspectief op de arbeidsmarkt en een eigen plek in de samenleving" 

Op de site van de Stichting kun je alles vinden over hun manier van begeleiden. Zo weet je wat je bij ons kunt verwachten als je stage komt lopen bij ons.

Stichting La Vie en Rose gaat verder dan op onze locatie jongeren vakinhoudelijk en op persoonlijke ontwikkeling begeleiden, zij gaat ook de klas in. Dit doet zij zowel in de rol als externe coach als trainer van de methode aan docenten. 

Mocht jezelf een erkend leerbedrijf hebben, kan Stichting La Vie en Rose jou ook ondersteunen door haar methode aan jou te leren.
sbblogo

Onderscheidingen en prijzen

Oktober 2014

Stal Beks finalist verkiezing beste leerbedrijf Aequor. Een filmpje met de achtergrond van Stal Beks en hun methode. De manier van begeleiden is ontwikkeld door Joriene Beks, eigenaresse van Stal Beks. Hierin staat de persoonlijke ontwikkeling en het leren (samen)werken centraal.

"Je kunt pas echt trots zijn als je zelf iets hebt neergezet, daarmee groei je in alles. Trots zijn op jezelf betekent dat je weet dat je er mag zijn" 


Juli 2019

Milou Hinssen beste praktijkbegeleider in de sector Voedsel, Groen en Gastvrijheid, Noord-Brabant
Stal Beks, methode Stichting La Vie en Rose, beste leerbedrijf in de sector Voedsel, Groen en Gastvrijheid, Noord-Brabant

 

 

 

Oktober 2019

Stal Beks, methode Stichting La Vie en Rose, beste leerbedrijf in de sector Voedsel, Groen en Gastvrijheid, van Nederland
 

November 2019

Stal Beks, methode Stichting La Vie en Rose, één van de drie finalisten van beste leerbedrijf over alle sectoren heen van Nederland. Ongeveer 1600 leerbedrijven zijn de uitdaging in 2019 aangegaan. Uit deze 1600 zijn per provincie en per sector een winnaar bepaald. Vanuit deze regionale winnaars is een sector winnaar over heel Nederland bepaald. En uit de 8 sector winnaars zijn 3 finalisten gekomen die gaan strijden om de uiteindelijk titel Beste Leerbedrijf van Nederland 2019.

"Jongeren leren dat hun verleden niet toekomst bepalend hoeft te zijn"